پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ آبان ۱۳۹۳، ۱۸:۴۸

صالحی:

به لطف پدافند غیرعامل صنعت هسته‌ای پابرجاست

به لطف پدافند غیرعامل صنعت هسته‌ای پابرجاست

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: به لطف اقداماتی که در پدافند غیرعامل صورت گرفته است امروز صنعت هسته‌ای پا برجاست و کارها به خوبی پیش می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اکبر صالحی بعدازظهر چهارشنبه در همایش پدافند غیرعامل در سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: خوشحالم که مسوولان به موضوع پدافند غیرعامل توجه کردند اما هنوز راه درازی در پیش داریم.

وی گفت: پدافند غیرعامل باید در تمام شیونات زندگی مردم گسترش یابد.

رییس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: در کشورهای اروپایی ساختمان‌های دولتی به گونه‌ای باید ساخته شوند که پدافند غیرعامل در آن‌ها دیده شده باشد. هم‌چنین مجتمع‌های بزرگ طبق قوانین شهری‌شان باید ویژگی‌های پدافند غیرعامل را لحاظ کنند. در چنین شرایطی چرا ما نباید این روند را پیش گیریم؟

صالحی افزود: امیدوارم پدافند غیرعامل صرفا یک شعار نباشد و به آن به طور وسیع نگاه شود به طوری که این موضوع در تمام ابعاد زندگی مردم وارد شود.

او با اشاره به تهدیداتی که از این ناحیه صنعت هسته‌ای کشور را مورد آسیب قرار داد به ویروس استاکس نت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه دشمنی دشمنان ما و اقدامات‌شان باعث شد ما بیدارتر و نسبت به صنعت هسته‌ای کشورمان حساسیت‌مان افزایش یابد. مقابله با ویروس استاکس نت به عمق فهم و ادراک ما از تجهیزات پیشرفته افزود و در حال حاضر ما صنعت هسته‌ای مان به لطف خدا به خوبی روبه جلو و پابرجاست.

معاون رییس‌جمهور تاکید کرد: امیدوارم به بحث پدافند غیرعامل در کشور توسعه جدی‌تری دهیم.

در این مراسم که مسوولانی از پدافند غیرعامل کشور نیز حضور داشتند کتاب پدافند غیرعامل با محوریت ایمنی در نیروگاه‌های هسته‌ای با حضور علی اکبر صالحی رونمایی شد. هم‌چنین از سوی سردار جلالی، رییس پدافند غیرعامل کشور لوحی به رسم یادبود به صالحی تقدیم شد.

کد خبر 2412625